sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

4 kilometrin juoksu


Eilinen meni liikunnan osalta levossa. Tänään kävin aamulla ennen aamupalaa juoksemassa 4 kilsaa. Keskivauhti oli 5:55 min/km. Se oli ihan hyvä vauhti noin lyhyelle matkalle, mutta sitten kun pitäisi juosta 10 kilsaa tollasella vauhdilla, niin se on ehkä mun kunnolle liikaa. Mikäli siihen tunnin tavoitteeseen pääsisin, niin keskivauhdin pitäisi luonnollisesti olla 6 min/km. Saas nähdä miten tytön käy.

Sain tässä vähän aikaa sitten Kiimasen Savulenkin profiilin ja aika pahalle näyttää. En tosin oikein osaa kuvitella minkä suurusia ne mäet sitten todellisuudessa on. Mun vakkarilenkki on myös aika mäkistä maastoa. Muutama suurempikin mäki on, mutta muuten aika loivaa vaihtelua.

Kiimasen Savulenkillä alku on pitkään nousua ja kuulemma alun joutuu menemään melko hitaasti, koska sakkia on aika paljon. Tietty toi oma vauhti ei oo muutenkaan mikään kauheen kova, mutta jos alussa ei pääse edes hölkkäilemään, vaan joutuu kävelemään, niin sitten lopussa pitäisi kiristää aika paljon, että pääsisi siihen tuntiin.

Tän viikon liikuntamääriin oon aika pettynyt. Toivottavasti ens viikolla olis enemmän aikaa ja energiaa liikkua. :)

Tässä Sports Trackerin tiedot lenkistä:




Sykemittarin tiedot lenkistä:

Palataan

-Outi-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti